Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 4000zł

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz ja prosze o zlozenie kompa :D

Cena max to okolo 3-4k i ma byc taki na 5+ lat plynnego dzialania glownie do neta i jakis gier ogolnie ma byc bardzo dobry

Opublikowano

Ja natomiast zaproponuję coś takiego :

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70215&s=80654&s=15240&s=76804&s=73920&s=67056&s=80162&s=77781&s=62074&s=80423

Do tego 280X zamawiany oddzielnie, bo na techplanet się skończyły (ze względu na mantle), jako alternatywe można wziąć GTX770.

Jak nie ma być do hard gamingu to powinien się sprawdzić na te 5 lat.

Opublikowano

To nie komputer dla mnie tylko dla rodziców i brata (4 lata) wiec nawet nie bedzie podkrecany poprostu przez 5+ lat ma plynnie dzialac bo teraz komputer ledwo dziala :D

Ja tam mam laptopa wiec tego nie odczuwam :) ale postanowili kupic nowy wiec zalozylem ten temat

Opublikowano

Myślę, że komputer, który Ci dałem sprawdzi się jako "rodzinny". Cichy i wydajny, czego chcieć więcej ? W sumie do takich zastosowań można dać coś słabszego.

Zawsze można dać zamiast macho R9 290, stockowe chłodzenie od Intela wyjątkowo dobrze sobie radzi, a Xeona nie podkręcisz, tylko taka moja sugestia. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zawsze można dać zamiast macho R9 290, stockowe chłodzenie od Intela wyjątkowo dobrze sobie radzi, a Xeona nie podkręcisz, tylko taka moja sugestia. :P

Nie, to już lepiej jakiegoś gtx, bo tą kartą graficzną będzie mógł ogrzewać mieszkanie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...